Auris individuele cursussen Taalontwikkelingsstoornissen (geen vaste data)

Overzicht Trainingen

Auris trainingen TOS

Via Auris kun je verschillende trainingen volgen om je kennis te vergroten op het gebied van taalontwikkelingsstoornissen.

Dit cursusaanbod is voor professionals die zich willen verdiepen in leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of leerlingen die doof/slechthorend zijn.
Zowel de cursussen over TOS als die over doof/slechthorendheid zijn zo opgebouwd dat je ze los van elkaar kunt volgen. Na het volgen van de basismodules en de verdiepingsmodules heb je specialistische kennis opgebouwd over leerlingen met een TOS of leerlingen die doof/ slechthorend zijn. In module 0 en 1 staan het ervaren en de basiskennis centraal. De overige modules gaan elk in op een specifiek thema.

Verschillende niveaus en tevens verschillende startdata mogelijk. Zowel live (verschillende plaatsen) als online mogelijk.

Aanmelden via de academie ( alleen dan mag de factuur naar de academie!) en vervolgens zelf inschrijven via onderstaande site.

https://shop.auris.nl/cursusprogramma-voor-professionals

Kosten: Tussen €85-€145 per cursus uit academiebudget. Factuur mag naar de coördinator van de Floreer academie gestuurd worden (hester.tibboel@floreer.nl). Er is een bepaald bedrag voor deze cursussen begroot. Reserveren mogelijk zolang er budget is.